Om oss

Det familjära bostadsföretaget

Derome Förvaltning är det jordnära företaget med det personliga engagemanget. Här gör ägare och personal sitt bästa för att ge dig som hyresgäst maximal trygghet och service. Lång erfarenhet och gedigen kunskap är till stor hjälp i vårt arbete. Vår ambition är att ligga i framkant när det gäller hållbar utveckling, med miljöaspekten i fokus.

Ett tryggt boende

Vi anser att god service är en förutsättning för ett tryggt boende. Vi samarbetar med lokala företag och våra fastighetsskötare finns på alla våra områden för snabb service till dig som hyresgäst. För att våra hyresgäster skall få en trygg och bekväm boendemiljö jobbar vi med ständiga förbättringar av våra fastigheter.

Långsiktig förvaltning

När vi utökar vårt fastighetsinnehav genom nybyggnation eller köp, ser vi det som en långsiktig investering. Underhåll och investeringar planeras grundligt för att skapa ett pålitligt boende under lång tid. Tack vare den egna kåren av duktiga fastighetsskötare och en tät kontakt med extern personal, kan vi säkerställa en god förvaltning av fastigheten där du bor. Allmänytor och gemensamma utrymmen planeras för att skapa det aktuella bostadsområdets specifika känsla. En kontinuerlig dialog pågår med våra hyresgäster för att skapa ett trivsamt och varaktigt boende.

”Vi vill vara det självklara valet för hyresgäster...”

Sedan ett tjugotal år tillbaka har vi byggt och förvärvat fastigheter för långsiktig förvaltning och uthyrning. Med erfarenhet av fastighetsförvaltning som sträcker sig tillbaka till början av 80-talet, då de första fastigheterna byggdes, drivs idag en välmående verksamhet. Vår strategi är att öka antalet egna hyresrätter med ytterligare några hundra under de närmaste åren. Vi vill vara det självklara valet för hyresgäster som prioriterar ett miljövänligt och familjärt boende och för kommuner som vill samarbeta med en partner som erbjuder hela kedjan från skog till färdigt hus. 

 

Fakta Derome Förvaltning

• Cirka 1 600 lägenheter
• Cirka 15 000 m2 lokalyta
• Cirka 25 anställda
• Verksamhetsområdet
  sträcker sig från Malmö
  till Göteborg
• Ingår i Deromegruppen som
  är Sveriges största familjeägda
  träindustri

Läs mer om Deromegruppen här