Ny i vår bostadskö

Ny i vår bostadskö

Vad händer efter att du har registrerat dig?

Efter att ha registrerat dig som intressent hos Derome Förvaltning får du ett välkomstbrev till den e-postadress som du uppgav vid registreringen. Om du har valt korrespondens via brev, skickas välkomstbrevet per post till den adress du har angivit. Vi rekommenderar våra sökande att registrera korrespondens via e-post istället för brev, för att inte missa ett erbjudande om lägenhetsvisning.

Du kan nu när som helst logga in på din sida med personnummer och den PIN-kod som du har valt.

Det är viktigt att du håller din anmälan uppdaterad med rätt adress och e-post m.m. så att vi kan nå dig vid ev. erbjudanden. Uthyrarna har inte möjlighet att söka efter rätt kontaktuppgifter om de registerade inte stämmer.

Är du hyresgäst hos oss eller anställd inom Deromegruppen ska du efter din registrering kontakta oss för att få dina bonuspoäng. Som hyresgäst får du poäng som motsvarar 1 års kötid. Som anställd får du poäng som motsvarar 2 1/2 års kötid.

Logga in varje år för att inte tappa din plats i kön

För att stå som aktiv intressent hos oss måste du logga in på Mina sidor minst en gång om året. Dröjer det mer än 12 månader från senaste inloggning så raderas din intresseanmälan automatiskt. 30 dagar innan din användare raderas, får du som regel en påminnelse till den mailadress som är registrerad hos oss. Se detta som en service. Teknik kan krångla, så ta det för vana att logga in en till två gånger per år!

 

Prenumerera på tips om lediga lägenheter

Som en extra service kan du aktivera en prenumerations-funktion där du via e-post får tips om lägenheter som passar dina önskemål. Denna funktion är enbart en påminnelse till dig om att det finns en lägenhet publicerad som stämmer med det som du söker enligt din intresseanmälan. Notera att det inte är ett erbjudande om att få titta på lägenheten, utan en upplysning om att den finns att söka. Aktiveringen gör du via Uppdatera min köplats under Mina sidor.