Information om uppdatering

Uppdatering av köplats och kontaktinformation

För att behålla din plats i kön, behöver du uppdatera dig inom 12 månader räknat från den föregående uppdateringen. Detta gäller för alla bostadssökande hos Derome Förvaltning. 30 dagar innan din användare raderas, får du som regel en påminnelse till den mailadress som är registrerad hos oss. Se detta som en service. Teknik kan krångla, så ta det för vana att logga in en till två gånger per år!

Tänk på att det är viktigt att dina kontaktuppgifter stämmer när du anmäler intresse för en lägenhet. Om du en av de sökande med flest köpoäng, måste kontaktuppgifterna vara korrekta för att du ska få erbjudande om att titta på lägenheten. Uthyrarna har inte möjlighet att söka efter rätt kontaktuppgifter om de registerade inte stämmer.  

För att kunna använda länkarna nedan, måste du vara inloggad på Mina sidor.

Uppdatera köplats
Uppdatera kontaktuppgifter

Prenumerera på tips om lediga lägenheter

Som en extra service kan du aktivera en prenumerations-funktion där du via e-post får tips om lägenheter som passar dina önskemål. Denna funktion är enbart en påminnelse till dig om att det finns en lägenhet publicerad som stämmer med det som du söker enligt din intresseanmälan. Notera att det inte är ett erbjudande om att få titta på lägenheten, utan en upplysning om att den finns att söka. Aktiveringen gör du via Uppdatera min köplats under Mina sidor.