Anmäl intresse för en ledig lägenhet

Anmäl intresse för en ledig lägenhet

Uthyrningen via vår webbplats, innebär att du endast erbjuds det du själv har anmält intresse för.

Varje vecka publiceras våra lediga lägenheter under Lediga lägenheter. Det räcker med att du besöker hemsidan varje helg för att inte missa några lägenheter. Under tiden som lägenheten är publicerad kan du anmäla dig som sökande, genom att logga in med ditt personnummer och din PIN-kod och väljer Anmäl intresse.

De lägenheter du har anmält intresse på, hamnar i din bevakningslista under Intresseanmälningar. Du kan maximalt ha 5 pågående anmälningar samtidigt. Om du har 5 pågående anmälningar och vill anmäla dig på ännu en ledig lägenhet, måste du ta bort en av de andra anmälningarna. Det gör du enkelt genom att trycka på länken Ta bort intresseanmälan vid den lägenhet som du inte längre vill visa intresse för.

BostadDirekt

Lägenheterna som vi lägger ut som BostadDirekt, är oftast lägenheter med inflyttning inom en månad eller med en tidsbegränsad hyrestid. Till dessa lägenheter kan undantag från kön göras. Lägenheterna läggs ut på vår hemsida och hamnar i samma lista som övriga lediga lägenheter. Dessa lägenheter ligger, likt övriga lediga lägenheter, som regel ute över en helg.

Söker du en av dessa lägenheter, måste du ta den till det utsatta inflyttningsdatumet. Om du redan bor hos oss och anmäler intresse, har du en uppsägningstid och måste då räkna med att betala dubbelhyra under några månader.

Prenumerera på tips om lediga lägenheter!

Som en extra service kan du aktivera en prenumerations-funktion där du via e-post får tips om lägenheter som passar dina önskemål. Denna funktion är enbart en påminnelse till dig om att det finns en lägenhet publicerad som stämmer med det som du söker enligt din intresseanmälan. Notera att det inte är ett erbjudande om att få titta på lägenheten, utan en upplysning om att den finns att söka. Aktiveringen gör du via Uppdatera min köplats under Mina sidor.